Ajánlatunk diákok részére:

Köztudott, hogy a diákok többsége arra kényszerül, hogy a tanulás mellett munkát vállaljon, zsebpénze kiegészítésére. Fiatalon komoly áldozatokat vállalva, a hétvégéiket, teljes estéiket feláldozva küzdenek az iszonyatos fáradtsággal, ezzel hatalmas nyomásnak kitéve önmagukat, ami gyakran a tanulás rovására megy.

Ebben az esetben jogosan merül fel a kérdés, hogy milyen megoldások vannak arra, hogy a folyamatos dilemmák helyett, inkább a tudásuk fejlesztésére tudjanak összpontosítani.

Mi úgy gondoljuk, hogy támogatnunk kell a fiatalokat abban, hogy a jövő nemzedékeként felelősségteljes felnőttekké tudjanak válni, és jolképzett szakemberként stabilan helyt tudjanak állni az életben.
Annak érdekében, hogy ez így is legyen, egy hatékony programmal rendelkezünk.

Gyakran elhangzik a kérdés, hogy vizsgaidőszakok idejére van-e távmunkára lehetőség? A diákoknak sokat számít az utazással eltöltött idő, amit vagy a tanulásra tudnának fordítani, vagy a zsebpénz kiegészítésére biztonságos körülmények között.
Elmondhatjuk azt, hogy van remény a diákok számára.

Vannak diákjaink, akik felismerték a helyzet fontosságát, és megtalálták a számukra legideálisabb megoldást. Ennek köszönhetően, több idejük marad a fejlődésre, kipihenten tudnak tanulni és a vizsgákra felkészülni.
Azok a diákok, akik velünk együttműködnek, a felsőfokú intézményekbe való továbbjutást könnyebben megtudják lépni, még akkor is, ha a tanulmányi eredményeik miatt nem kerülnének be. Így boldogan élvezhetik a diákéveket, és nem kell azon dilemmázniuk, hogy miből ülnek be a moziba a barátokkal lazulni egy jót vagy inkább dolgozni menjenek-e, hogy pénzt keressenek.

Legyél boldog diák! Jelentkezz a programunkra most

Állás Motivátor csapata

Diákmunkára jelentkezés

Adataidat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk ki.

 

Legyen neked is egy igényes weboldalad ingyen!

Tipp!

Arra a tevékenységre találj egy frappáns nevet, ami kifejezi azt amiben jó vagy.

Pl.: Amivel igazán szertsz foglalkozni, a hobbiddal, vagy a tanulmányaiddal kapcsolatos, amihez a legjobban értesz és abban tudnál másoknak segítségére lenni.

Ha megvan a név, akkor erre a képre kattintva regisztrálj be és készítsd el pár perc alatt a saját weboldaladat.

Sok sikert hozzá!

Elérhetőség

ÁLLÁS MOTIVÁTOR
A Kapcsolat menüben tudsz nekünk üzenni.

© 2013 - 2018 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode